Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 505
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 51
Закон за правното наследство на Република Македонија на членството во Меѓународната банка за обнова и развој, Меѓународната финансиска корпорација, Меѓународното здружение за развој и Мултилатералната агенција за гарантирање на инвестициите и за ефектуирање на членството на Република Македонија во Европската банка за обнова и развој
 13.04.1993 | Сл. весник/година: 23 / 1993
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за правното наследство на Република Македонија на членството во Меѓународниот монетарен фонд
 13.04.1993 | Сл. весник/година: 23 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација за Меморандумот за разбирање меѓу Република Македонија и Европската заедница за учество на Република Македонија во Програмата на Заедницата „Customs 2013“
 04.08.2009 | Сл. весник/година: 98 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Азербејџан за заемно поттикнување и заштита на инвестиции
 30.07.2013 | Сл. весник/година: 107 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Азербејџан за одбегнување на двојното оданочуваwе и за заштита од фискална евазија по однос на даноци на доход и на капитал
 30.07.2013 | Сл. весник/година: 107 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора за соработка и заемна помош по царински прашања
 30.07.2013 | Сл. весник/година: 107 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и советот на министри на Република Албанија за отварање на заеднички граничен премин Џепиште-Требиште
 22.02.2013 | Сл. весник/година: 27 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и советот на министри на Република Албанија за отварање на заеднички граничен премин Џепиште-Требиште
 22.02.2013 | Сл. весник/година: 27 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и советот на министри на Република Албанија за реципрочно признавање на возачки дозволи
 22.02.2013 | Сл. весник/година: 27 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација нa Меѓународната конвенција за сузбивање на терористичките напади со експлозивни направи
 11.05.2004 | Сл. весник/година: 30 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 1 до 10 од 505
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 51
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.