Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 302
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 31
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Азербејџан за заемно поттикнување и заштита на инвестиции
 30.07.2013 | Сл. весник/година: 107 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Азербејџан за одбегнување на двојното оданочуваwе и за заштита од фискална евазија по однос на даноци на доход и на капитал
 30.07.2013 | Сл. весник/година: 107 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора за соработка и заемна помош по царински прашања
 30.07.2013 | Сл. весник/година: 107 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Индија за поттикнување и заемна заштита на инвестиции
 08.10.2008 | Сл. весник/година: 126 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Амандманот кон Монтреалскиот протокол за супстанциите што ја осиромашуваат озонската обвивка, донесен во Пекинг 1999 година
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Билатералниот договор меѓу Република Македонија и Република Грција за изградба и управување со нафтовод - вон сила
 27.09.1999 | Сл. весник/година: 62 / 1999
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.12.2002 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Ветеринарно-санитарната конвенција меѓу Република Македонија и Република Бугарија
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договор за заштита и одржлив развој на Паркот Преспа
 30.07.2012 | Сл. весник/година: 96 / 2012
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договор за соработка меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министрите на Република Албанија во контекст на процесот на пристапување кон Европската унија
 23.01.2012 | Сл. весник/година: 10 / 2012
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договор меѓу Република Македонија и Република Бугарија за социјално осигурување
 05.05.2003 | Сл. весник/година: 31 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 10 од 302
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 31
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.