Почетна   »   Закони    »  Закон за спречување на перење на пари и други приноси од казниво дело и...Поврзани документи
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2001 ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за спречување на перење пари
» Закон за утврдување и наплата на јавните приходи
» Закон за Финансиската полиција
» Закон за јавните набавки
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавните набавки
» Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор
» Закон за сметководството за непрофитните организации
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавен долг
» Закон за управата за јавни приходи
» Закон за ревизија
» Закон за буџетите
» Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници
» Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2006 ...
» Закон за сметководство за буџетите и буџетските корисници
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1996 ...
» Закон за буџетите
» Закон за висината на стапката на затезната камата
» Закон за ограничување на потрошувачката за општите општествени и заеднички ...
» Закон за финансиско работење
» Закон за сметководството
» Закон за Управата за јавни приходи
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на приходите за финансирање на општите општествени ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1994 ...
Детален опис на документ
Закон за спречување на перење на пари и други приноси од казниво дело и финансирање на тероризам
вон сила
Датум на објавување: 10.01.2008 Преземи го документот
5864 пати симнат
Датум на стапување во сила: 18.01.2008 
Сл. весник/година: 4/2008 
Категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: перење пари, тероризам, спречување, приноси од казниво дело, финансирање тероризам
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  26.04.2010 
Преземи го документот
2121 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
1454 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.03.2012 
Преземи го документот
1170 пати симнат
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
583 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
311 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.