Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за државниот испитен центар
Датум на објавување: 10.11.2008 Преземи го документот
2921 пати симнат
Датум на стапување во сила: 18.11.2008 
Сл. весник/година: 142/2008 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: програма, центар, државен, испитен
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.12.2009 
Преземи го документот
552 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
168 пати симнат
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
39 пати симнат
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
50 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Моника Маркова на 15.10.2010 11:32

znae li nekoj dali ima angliska verizja na ovoj zakon??

ve molam dokolku nekoj znae neka pise..

blagodaram odnapred

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.