Поврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за вршење земјоделска дејност
Датум на објавување: 15.02.2002 Преземи го документот
3959 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.02.2002 
Сл. весник/година: 11/2002 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: пазар, задруги, задруга, земјоделска дејност, земјоделство, земјоделец, земјоделци, земјоделски производи, добиток, животни, животно, растение, растенија, пласман, земјоделско земјиште
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  22.01.2003 
Преземи го документот
498 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
1334 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
793 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
892 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
197 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Ристе Ванов на 30.04.2015 01:47
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.