Почетна   »   Закони    »  Закон за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени предмети...Поврзани документи
» Закон за амнестија
» Закон за парничната постапка
» Закон за судскиот буџет
» Закон за амнестија
» Кривичен законик
» Закон за извршување
» Закон за заштита на сведоци
» Закон за парничната постапка
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за извршната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за академија за обука на судии и јавни обвинители ...
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за судовите
» Закон за Републички судски совет
» Закон за амнестија на граѓаните на Република Македонија кои не ...
» Закон за кривичната постапка
» Закон за управните спорови
» Закон за судскиот совет на Република Македонија
» Закон за медијација
» Закон за вонпроцесната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за судовите
» Закон за прекршоците против јавниот ред и мир
» Закон за малолетничка правда
» Закон за обезбедување на побарувањето
» Закон за вонпарнична постапка
» Закон за судска служба
» Закон за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени ...
» Закон за судските такси
Детален опис на документ
Закон за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени предмети во кривична и прекршочна постапка
Датум на објавување: 04.08.2008 Преземи го документот
5801 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.08.2008 
Сл. весник/година: 98/2008 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
Забелешка:
Клучни зборови: имот, постапка, управување, предмети, кривична, конфискуван, имотна, корист, одземени, прекршочна
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
2201 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.07.2013 
Преземи го документот
954 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
742 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
774 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
722 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
495 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
395 пати симнат
 Измена
  31.08.2015 
Преземи го документот
401 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Dina Velkova на 31.01.2014 11:26

Ima izmena od 30.12.2013 godina, Sl.vesnik broj 187 Wink

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.