Поврзани документи
» Закон за амнестија
» Закон за парничната постапка
» Закон за судскиот буџет
» Закон за амнестија
» Кривичен законик
» Закон за извршување
» Закон за заштита на сведоци
» Закон за парничната постапка
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за извршната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за академија за обука на судии и јавни обвинители ...
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за судовите
» Закон за Републички судски совет
» Закон за амнестија на граѓаните на Република Македонија кои не ...
» Закон за кривичната постапка
» Закон за управните спорови
» Закон за судскиот совет на Република Македонија
» Закон за медијација
» Закон за вонпроцесната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за судовите
» Закон за прекршоците против јавниот ред и мир
» Закон за малолетничка правда
» Закон за обезбедување на побарувањето
» Закон за вонпарнична постапка
» Закон за судска служба
» Закон за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени ...
» Закон за судските такси
Детален опис на документ
Закон за судска служба
вон сила
Датум на објавување: 04.08.2008 Преземи го документот
11069 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.08.2008 
Сл. весник/година: 98/2008 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
Забелешка:
Клучни зборови: суд, служба, судска
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
4560 пати симнат
 Измена
  15.01.2009 
Преземи го документот
4515 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  29.04.2009 
Преземи го документот
1694 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  23.12.2009 
Преземи го документот
1740 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.11.2010 
Преземи го документот
5198 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
SIMONA DIMITRJESKA на 12.05.2015 20:51

Kade da go najdeme noviot?

Zdravko  Saveski на 15.01.2015 12:15

Донесен е нов закон за судска служба. Сл. весник 43/14

наташа трпковска на 17.12.2014 17:51

zosto von slila???

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.