Детален опис на документ
Закон за спречување на корупцијата
Датум на објавување: 26.04.2002 Преземи го документот
5341 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.05.2002 
Сл. весник/година: 28/2002 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: корупција, државна комисија за спречување на корупција, комисија за спречување на корупција, анкетна комисија
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  30.04.2003 
Преземи го документот
540 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
2117 пати симнат
 Пречистен текст
  24.11.2004 
Преземи го документот
7445 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  21.09.2005 
Преземи го документот
1037 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
5415 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  10.01.2007 
Преземи го документот
2889 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.01.2008 
Преземи го документот
3423 пати симнат
 Дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
3601 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
3255 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
757 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
777 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  17.05.2017 
Преземи го документот
158 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.