Детален опис на документ
Закон за рибарство и аквакултура
Датум на објавување: 15.01.2008 Преземи го документот
4027 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.01.2008 
Сл. весник/година: 7/2008 
Категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
Забелешка:
Клучни зборови: риби, води, рибници, рибарство, аквакултура, водни животни
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
1180 пати симнат
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
898 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
855 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
706 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
391 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.08.2014 
Преземи го документот
297 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
232 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
248 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
195 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.