Детален опис на документ
Закон за јавното обвинителство
Датум на објавување: 12.12.2007 Преземи го документот
13406 пати симнат
Датум на стапување во сила: 20.12.2007 
Сл. весник/година: 150/2007 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
Забелешка:
Клучни зборови: суд, јавно обвинителство, министерство за внатрешни работи, кривични дела, кривичен законик, јавен обвинител, основно јавно обвинителство, виш јавен обвинител, јавен обвинител на рм, казниви дела, претходна постапка, заменици јавни обвинители
Измени и дополнувања
 Измена
  03.09.2008 
Преземи го документот
7779 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
goce trajanovski на 01.09.2017 16:03

pravilnik za nadzor nad rabotata na javnite obvinitelstva

 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.