Почетна   »   Закони    »  Закон за престанување на важење на законот за определување на услов за...Детален опис на документ
Закон за престанување на важење на законот за определување на услов за ограничување за вршење на јавна функција, пристап на документи и објавување на соработката со органите на државната безбедност
Датум на објавување: 24.08.2015 Преземи го документот
83 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.09.2015 
Сл. весник/година: 143/2015 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.