Детален опис на документ
Закон за рамномерен регионален развој
Датум на објавување: 22.05.2007 Преземи го документот
3359 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.05.2007 
Сл. весник/година: 63/2007 
Категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
Забелешка:
Клучни зборови: развој, рамномерен, регионален
Измени и дополнувања
 Дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
424 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
422 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
311 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.