Детален опис на документ
Закон за нотаријатот
вон сила
Датум на објавување: 04.05.2007 Преземи го документот
16964 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.05.2007 
Сл. весник/година: 55/2007 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Нотаријат
Забелешка:
Клучни зборови: нотар, нотарски, нотаријат
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  07.11.2007 
Преземи го документот
4783 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  09.01.2008 
Преземи го документот
3833 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.01.2008 
Преземи го документот
4001 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
6756 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  04.02.2009 
Преземи го документот
2069 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.11.2009 
Преземи го документот
6486 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
5295 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Dragan Ristovski на 05.02.2013 13:52

Zoshto nikoj ne gi spomenuva izmenite od 14.07.2008 (Sl.v.86/08), kade st. 4 od cl.a44 se promenuva za duri 75%??

sanja bozoska на 20.07.2012 13:30

dali ima nekoi izmeni vo odnos na stazot za polagajne na notarski ispit, za pravnici t.e.magister po pravo so steknati 300 krediti ? 

Martin Gјorgјiev на 11.05.2012 16:34

Дали се изгласа во Собрание

Предлог закон за изменување и дополнување на Законот за нотаријат
и РИА образец бр.1 и бр.2 од
27.04.2012 ?

 

и доколку се изгласа кога ќе се објави на странава?

Filip Trifunovski на 27.11.2011 20:25

pravilnik

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.