Детален опис на документ
Закон за вработените во јавниот сектор
Датум на објавување: 05.02.2014 Преземи го документот
6195 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.02.2014 
Сл. весник/година: 27/2014 
Категорија: Јавни служби » Заеднички прописи
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
3345 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
2313 пати симнат
 Допонување
  23.02.2018 
Преземи го документот
773 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.