Почетна   »   Закони    »  Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по преземен и изменет...Детален опис на документ
Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по преземен и изменет договор за заем за проектот за подобрување на постојната регионална и локална патна мрежа, кој ќе се склучи меѓу меѓународната банка за обнова и развој – Светска Банка и јавното претпријатие за државни патишта закон за изменување и дополнување на законот за минерални суровини
Датум на објавување: 03.07.2013 Преземи го документот
33 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.07.2013 
Сл. весник/година: 93/2013 
Категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
Забелешка:
Клучни зборови: банка, гаранција, заем, обврски, минерални, суровини, развој, мрежа, патишта, обнова, локална, регионална, патна, меѓународна, државни, Проектот


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.