Поврзани документи
»
Детален опис на документ
Закон за прекинување на бременоста
Датум на објавување: 17.06.2013 Преземи го документот
666 пати симнат
Датум на стапување во сила: 25.06.2013 
Сл. весник/година: 87/2013 
Категорија:
Забелешка:
Клучни зборови: прекинување, бременост
Измени и дополнувања
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
360 пати симнат
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
176 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
176 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.