Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
Датум на објавување: 23.02.2004 Преземи го документот
2299 пати симнат
Датум на стапување во сила: 02.03.2004 
Сл. весник/година: 8/2004 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: државен универзитет во тетово, автономна високообразовна установа, научна установа, природно-математички факултет тетово, факултет за хуманистички науки и за уметности тетово, економски факултет тетово, правен факултет тетово, центар за политехнички студии тетово
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
291 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
43 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
29 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.