Поврзани документи
Детален опис на документ
Закон за минералните суровини
Датум на објавување: 05.11.2012 Преземи го документот
1684 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.11.2012 
Сл. весник/година: 136/2012 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови: минерални, суровини
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  19.02.2013 
Преземи го документот
801 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.07.2013 
Преземи го документот
601 пати симнат
 Пречистен текст
  25.09.2013 
Преземи го документот
1448 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
810 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
716 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
474 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
429 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
345 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
250 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
263 пати симнат
 Измена
  14.10.2016 
Преземи го документот
283 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.