Детален опис на документ
Закон за концесии и јавно приватно партнерство
Датум на објавување: 13.01.2012 Преземи го документот
5105 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.01.2012 
Сл. весник/година: 6/2012 
Категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во „Службен весник на Република Македонија”, а ќе започне да се применува од 15 март 2012 година.
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  30.09.2014 
Преземи го документот
1150 пати симнат
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
894 пати симнат
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
749 пати симнат
 Дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
665 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.