Детален опис на документ
Закон за помилување
Датум на објавување: 02.04.1993 Преземи го документот
5035 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.04.1993 
Сл. весник/година: 20/1993 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
Забелешка:
Клучни зборови: претседател, помилување, поименично, одредени лица, по молба, молба, осудено лица
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  28.01.2009 
Преземи го документот
3261 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  16.03.2016 
Преземи го документот
462 пати симнат
 Дополнување
  20.05.2016 
Преземи го документот
683 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.