Поврзани документи
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2001 ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за спречување на перење пари
» Закон за утврдување и наплата на јавните приходи
» Закон за Финансиската полиција
» Закон за јавните набавки
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавните набавки
» Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор
» Закон за сметководството за непрофитните организации
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавен долг
» Закон за управата за јавни приходи
» Закон за ревизија
» Закон за буџетите
» Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници
» Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2006 ...
» Закон за сметководство за буџетите и буџетските корисници
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1996 ...
» Закон за буџетите
» Закон за висината на стапката на затезната камата
» Закон за ограничување на потрошувачката за општите општествени и заеднички ...
» Закон за финансиско работење
» Закон за сметководството
» Закон за Управата за јавни приходи
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на приходите за финансирање на општите општествени ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1994 ...
Детален опис на документ
Буџет на Република Македонија за 2004 година
вон сила
Датум на објавување: 31.12.2003 Преземи го документот
183 пати симнат
Датум на стапување во сила: 31.12.2003 
Сл. весник/година: 85/2003 
Категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
Забелешка: Се применува од: 01.01.2004 година.
Клучни зборови: приход, курс, буџет, девизен, расход, република, македонија, 2004, рм, дефицит, прилив, одлив, макроекономија, бдп
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  25.10.2004 
Преземи го документот
77 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Branko Branko на 09.10.2012 15:36

zakon za rabotni odnosi

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.