Детален опис на документ
Закон за државниот инспекторат за локална самоуправа
Датум на објавување: 09.12.2010 Преземи го документот
1128 пати симнат
Датум на стапување во сила: 17.12.2010 
Сл. весник/година: 158/2010 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
Забелешка:
Клучни зборови: лица, надзор, инспекторат, инспектор, организација, управа, постапка, превенција, надлежност, приговор, локална, самоуправа, граѓани, органи, државна, овластување, видови, државен, законитост, физички, правни, вонреден, контролен, начело, супсидијарност, транспарентност, јавност, еднаквост, директор, записник
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
207 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
218 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Александар Крстески на 05.05.2016 10:55

Ok e se

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.