Детален опис на документ
Закон за меѓународна соработка во кривичната материја
Датум на објавување: 20.09.2010 Преземи го документот
1683 пати симнат
Датум на стапување во сила: 28.09.2010 
Сл. весник/година: 124/2010 
Категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
Забелешка:
Клучни зборови: трансфер, пресуда, лица, помош, кривичен, постапка, извршување, соработка, санкции, кривична, екстрадиција, меѓународна, правна, дело, материја, законик, кривично, дела, санкција, гонење, пресуди, осудено, осудени, лице


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.