Детален опис на документ
Закон за инспекциски надзор
Датум на објавување: 13.04.2010 Преземи го документот
9486 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.04.2010 
Сл. весник/година: 50/2010 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
Забелешка: Ќе започне да се применува од 01.01.2011 година.
Клучни зборови: инспекција, надзор, инспектор, контрола, инспекциски
Измени и дополнувања
 Измена
  15.12.2010 
Преземи го документот
5419 пати симнат
 Изменување и дополнување
  11.11.2011 
Преземи го документот
4689 пати симнат
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
4896 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
3563 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
2402 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
2070 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
1039 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
548 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Katerina Nedelkoska на 15.09.2013 16:05

Ke ve molam ako moze da mi kazete trudovata inspekcija koi se zakoni gi primenuva,i ako primenuva pravilnici za rabota kade moze da se najdat,blagodaram,

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.