Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/68/5509168/html/pravo.org.mk/Connections/pravo.php on line 9
Pravo.org.mk | Закон за земјоделство и рурален развојПоврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за земјоделство и рурален развој
Датум на објавување: 12.04.2010 Преземи го документот
3234 пати симнат
Датум на стапување во сила: 20.04.2010 
Сл. весник/година: 49/2010 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: земјоделство, развој, рурален
Измени и дополнувања
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
1333 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.10.2012 
Преземи го документот
814 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
804 пати симнат
 Дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
585 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
701 пати симнат
 Дополнување
  01.12.2014 
Преземи го документот
422 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
462 пати симнат
 Измена
  06.05.2015 
Преземи го документот
365 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.05.2015 
Преземи го документот
385 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
369 пати симнат
 Дополнување
  25.01.2016 
Преземи го документот
291 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
92 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
100 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.08.2016 
Преземи го документот
113 пати симнат
 Дополнување
  19.06.2017 
Преземи го документот
76 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.