Поврзани документи
» Закон за лековите, помошните лековити средства и медицинските помагала
» Закон за прекурзори
» Закон за заштита на населението од заразни болести
» Закон за безбедност на храната и на производите што доаѓаат ...
» Закон за вршење на психолошка дејност
» Закон за здравствената заштита
» Закон за престанок на важењето на Законот за дејноста на ...
» Закон за санитарната и здравствената инспекција
» Закон за условите за земање, разменување, пренесување и пресадување делови ...
» Закон за здравственото осигурување
» Закон за ментално здравје
» Закон за санитарна и здравствена инспекција
» Закон за безбедност на козметичките производи
» Закон за безбедност во снабдувањето со крв
» Закон за лековите и медицинските помагала
» Закон за хемикалии
» Закон за генетски модифицирани организми
» Закон за биомедицинско потпомогнато оплодување
» Закон за заштита на правата на пациентите
» Закон за евиденции во областа на здравството
» Закон за јавно здравје
» Закон за хемикалии
» Закон за безбедност на храната
» Закон за земање и пресадување на делови од човечкото тело ...
» Закон за здравствената заштита
» Закон за доброволно здравствено осигурување
» Закон за мирување и отпишување на обврски по основ на ...
» Закон за комплементарна и алтернативна медицина
» Закон за слободните здравствени зони
» Закон за центар за трансплантациона медицина и хируршки болести
Детален опис на документ
Закон за јавно здравје
Датум на објавување: 15.02.2010 Преземи го документот
1633 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.02.2010 
Сл. весник/година: 22/2010 
Категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
Забелешка:
Клучни зборови: услуги, заштита, здравство, здравствена, јавно, здравствени
Измени и дополнувања
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
461 пати симнат
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
119 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
92 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
93 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.