Детален опис на документ
Закон за бесплатна правна помош
Датум на објавување: 30.12.2009 Преземи го документот
2549 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.01.2010 
Сл. весник/година: 161/2009 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Адвокатура
Забелешка: Ќе започне да се применува во рок од шест месеца од денот на неговото влегување во сила
Клучни зборови: адвокатура, адвокат, помош, правна, бесплатна
Измени и дополнувања
 Дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
765 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
492 пати симнат
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
358 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.