Почетна   »   Закони    »  Закон за печатот на Република Македонија и печатите на државните органи...Детален опис на документ
Закон за печатот на Република Македонија и печатите на државните органи во Република Македонија
Датум на објавување: 14.07.2008 Преземи го документот
3502 пати симнат
Датум на стапување во сила: 14.07.2008 
Сл. весник/година: 86/2008 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: печат, штембил, македонија, органи, печати, штембили, државни


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.