Детален опис на документ
Закон за исплата на платите во Република Македонија
Датум на објавување: 31.12.1994 Преземи го документот
5081 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.01.1995 
Сл. весник/година: 70/1994 
Категорија: Работни односи » Плати
Забелешка:
Клучни зборови: плата, исплата, доход, плати, лични, личен, доходи, исплати
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  26.12.1995 
Преземи го документот
1526 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.07.1997 
Преземи го документот
1132 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
1186 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.04.2002 
Преземи го документот
1097 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.06.2002 
Преземи го документот
1118 пати симнат
 Дополнување
  24.05.2005 
Преземи го документот
1348 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.10.2007 
Преземи го документот
1707 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
2567 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.07.2009 
Преземи го документот
3027 пати симнат
 Измена
  20.07.2010 
Преземи го документот
2275 пати симнат
 Измена
  24.01.2012 
Преземи го документот
1286 пати симнат
 Измена
  19.11.2012 
Преземи го документот
756 пати симнат
 Пречистен текст
  20.02.2013 
Преземи го документот
3827 пати симнат
 Измена
  06.12.2013 
Преземи го документот
1677 пати симнат
 Измена
  18.09.2014 
Преземи го документот
1161 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
1187 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.