Детален опис на документ
Закон за внатрешни работи
вон сила
Датум на објавување: 24.07.2009 Преземи го документот
4191 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.08.2009 
Сл. весник/година: 92/2009 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: внатрешни
Измени и дополнувања
 Исправка на Законот за внатрешни работи
  28.09.2009 
Преземи го документот
1960 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.03.2010 
Преземи го документот
1666 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  29.09.2010 
Преземи го документот
892 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
1211 пати симнат
 Изменување
  15.11.2011 
Преземи го документот
902 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.09.2012 
Преземи го документот
598 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
239 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
orce kocevski на 06.06.2014 12:14

Избришете го тоа „Вон сила“ зошто законот е во сила до 2015 година. Поздрав

Гоце Петров на 19.10.2010 14:43

A bre ustavni sudii, em gi prasaa kako treba da izgleda noviot ZVR, kazaa, i sega pak go ponistija

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.