Детален опис на документ
Закон за шумите
Датум на објавување: 22.05.2009 Преземи го документот
6857 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.05.2009 
Сл. весник/година: 64/2009 
Категорија: Стопанство » Шумарство - ловство
Забелешка:
Клучни зборови: дрвја, шуми, дрво, дрва
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
2974 пати симнат
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
2549 пати симнат
 Дополнување
  19.02.2013 
Преземи го документот
1656 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
1681 пати симнат
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
1473 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
1474 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
1408 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
1090 пати симнат
 Измена
  19.03.2015 
Преземи го документот
1072 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
1010 пати симнат
 Измена
  18.01.2016 
Преземи го документот
791 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
800 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
ацо танески на 26.05.2015 10:35

Зошто ОСЛ на Шумската Полиција не добиваат парична надохнада за ОВЛАСТУВАЊЕ ЗА НОСЕЊЕ И УПОТРЕБА НА ОГНЕНО ОРУЖЈЕ ? Благодарам

Гази Исмаили на 11.07.2012 10:24

Во кој службен весноик е објавен Законот за измена и дополнение на Законот за шумите со кое се предвидува издавање на платен налог и за постапка за попрамнување

Мемет Мемеди на 10.07.2012 11:27

Во кој службен весноик е објавен Законот за измена и дополнение на Законот за шумите со кое се предвидува издавање на платен налог и за постапка за попрамнување

marijan dimitrovski на 01.12.2011 17:48

Zosto se vrakaat predmetite za poveduvanje prekrsocna postapka od  Osnovnite Sudovi i Apelacija  na Sumska policija od zakonot za SUMI?

marijan dimitrovski на 01.12.2011 17:44

Sto e so poravnuvanjeto vo zakonot za sumi

 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.