Детален опис на документ
Закон за управување со отпад
Датум на објавување: 05.10.2004 Преземи го документот
5945 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.10.2004 
Сл. весник/година: 68/2004 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
Забелешка:
Клучни зборови: радиоактивен отпад, отпад, отпадни води, гас, управување, минерални суровини, каменоломи, течен отпад, животински отпад, деактивирани експлозивни материи
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  07.09.2007 
Преземи го документот
2900 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.08.2008 
Преземи го документот
1970 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.11.2008 
Преземи го документот
1895 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  24.06.2009 
Преземи го документот
557 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
1098 пати симнат
 Пречистен текст
  25.01.2011 
Преземи го документот
4158 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
2326 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
1635 пати симнат
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
1130 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
1301 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.03.2015 
Преземи го документот
562 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
413 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.09.2015 
Преземи го документот
453 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
440 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
419 пати симнат
 Измена
  01.04.2016 
Преземи го документот
453 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.