Почетна   »   Закони    »  Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби...Поврзани документи
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2001 ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за спречување на перење пари
» Закон за утврдување и наплата на јавните приходи
» Закон за Финансиската полиција
» Закон за јавните набавки
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавните набавки
» Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор
» Закон за сметководството за непрофитните организации
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавен долг
» Закон за управата за јавни приходи
» Закон за ревизија
» Закон за буџетите
» Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници
» Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2006 ...
» Закон за сметководство за буџетите и буџетските корисници
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1996 ...
» Закон за буџетите
» Закон за висината на стапката на затезната камата
» Закон за ограничување на потрошувачката за општите општествени и заеднички ...
» Закон за финансиско работење
» Закон за сметководството
» Закон за Управата за јавни приходи
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на приходите за финансирање на општите општествени ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1994 ...
Детален опис на документ
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 2001 година
вон сила
Датум на објавување: 06.02.2001 Преземи го документот
2066 пати симнат
Датум на стапување во сила: 14.02.2001 
Сл. весник/година: 8/2001 
Категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: приходи, ограничување, јавни потреби, трансферни средства, приход
Измени и дополнувања
 Измени
  05.09.2001 
Преземи го документот
163 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.