Поврзани документи
Детален опис на документ
Закон за енергетика
вон сила
Датум на објавување: 19.09.1997 Преземи го документот
2543 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.09.1997 
Сл. весник/година: 47/1997 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови: електрична енергија, јаглен, нафта, енергетски систем, нафтени деривати, енергетика, енергетски објекти, уреди, постројки, заштита на животната средина, штетно влијание, природен гас, енергија
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  06.07.1999 
Преземи го документот
625 пати симнат
 Изменување и дополнување
  23.11.2000 
Преземи го документот
558 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.12.2002 
Преземи го документот
494 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.06.2003 
Преземи го документот
512 пати симнат
 Изменување и дополнување
  01.06.2005 
Преземи го документот
878 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.