Детален опис на документ
Закон за управување со кризи
Датум на објавување: 04.05.2005 Преземи го документот
4014 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.05.2005 
Сл. весник/година: 29/2005 
Категорија: Одбрана
Забелешка:
Клучни зборови: армија, безбедност, арм, управување со кризи, кризи, криза, систем за управување со кризи, превенција, кризна состојба
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
1131 пати симнат
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
568 пати симнат
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
417 пати симнат
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
329 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.