Детален опис на документ
Закон за заштита на потрошувачите
вон сила
Датум на објавување: 29.07.2000 Преземи го документот
2345 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.08.2000 
Сл. весник/година: 63/2000 
Категорија: Стопанство » Трговија и цени
Забелешка:
Клучни зборови: трговец, производи, производител, потрошувачи, заштита на потрошувачите, трговско работење, здруженија на потрошувачи, потрошувач, дистрибутер, услуга, производ
Измени и дополнувања
 Дополнување
  25.01.2002 
Преземи го документот
606 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.