Детален опис на документ
Закон за водните заедници
вон сила
Датум на објавување: 31.07.2003 Преземи го документот
3112 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.08.2003 
Сл. весник/година: 51/2003 
Категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
Забелешка:
Клучни зборови: наводнување, земјоделство, земјоделско земјиште, одводнување, министер за земјоделство шумарство и водостопанство, вода, хидромелиоративна единица, водостопанство, управа за водостопанство, водна заедница
Измени и дополнувања
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
1215 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
894 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
373 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.