Детален опис на документ
Закон за остварување на предвремена пензија
вон сила
Датум на објавување: 16.05.2000 Преземи го документот
2636 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.05.2000 
Сл. весник/година: 37/2000 
Категорија: Пензиско и инвалидско осигурување
Забелешка:
Клучни зборови: осигурување, обврзници, пензија, работа, работник, фондот на пензиското и инвалидското осигурување, предвремена пензија
Измени и дополнувања
 Изменување и дополнување
  07.07.2000 
Преземи го документот
664 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  13.09.2000 
Преземи го документот
177 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.