Детален опис на документ
Закон за Управната инспекција
Датум на објавување: 07.10.2004 Преземи го документот
6273 пати симнат
Датум на стапување во сила: 15.10.2004 
Сл. весник/година: 69/2004 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: дисциплинска постапка, министерство за правда, инспекција, надзор, инспекторат, инспектор, управа, управна инспекција, управни инспектори, инспекциски надзор, легитимација
Измени и дополнувања
 Измена
  23.02.2007 
Преземи го документот
3631 пати симнат
 Дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
3479 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
2366 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
911 пати симнат
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
775 пати симнат
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
454 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.09.2015 
Преземи го документот
398 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
336 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
195 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  15.03.2017 
Преземи го документот
102 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
96 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.