Детален опис на документ
Закон за заштита на потрошувачите
Датум на објавување: 17.06.2004 Преземи го документот
12816 пати симнат
Датум на стапување во сила: 25.06.2004 
Сл. весник/година: 38/2004 
Категорија: Стопанство » Трговија и цени
Забелешка:
Клучни зборови: трговец, производи, производител, потрошувачи, заштита на потрошувачите, трговско работење, здруженија на потрошувачи, потрошувач, дистрибутер, услуга, производ
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  20.06.2007 
Преземи го документот
7342 пати симнат
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
5756 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
4815 пати симнат
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
2128 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
1222 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
1370 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.