Детален опис на документ
Закон за Јавното обвинителство
вон сила
Датум на објавување: 17.06.2004 Преземи го документот
3785 пати симнат
Датум на стапување во сила: 25.06.2004 
Сл. весник/година: 38/2004 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
Забелешка:
Клучни зборови: суд, јавно обвинителство, министерство за внатрешни работи, мвр, кривични дела, кривичен законик, јавен обвинител, основно јавно обвинителство, виш јавен обвинител, јавен обвинител на рм, казниви дела, претходна постапка, заменици јавни обвинители


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.