Пребарување на закони
Пребарувај по почетна буква
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М 
Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
   
Име на законот:
Број / Година: /
Категорија:
Клучен збор:
 
 
Базата содржи вкупно 1553 закони донесени во периодот од 1973 до 2016 година.
Имаш право да знаеш!

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 11.1.0 or greater is installed.Судска пракса пребарување
  совети за пребарување
 
Име:
Суд:
Категорија:
Година:
 
Последни документи
Измена и дополнување - Закон за здравствената заштитанов
 02.02.2016
Преземи го документот
Закон за задолжување на Република Македонија со втор дел од заем кај Европската ивестициона банка по финансискиот договор за проектот за изградба на автопатот на Коридор Х на делницата Демир Капија - Смоквица нов
 15.01.2016
Преземи го документот
Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Косово за соработка во областа на образованието и наукатанов
 15.01.2016
Преземи го документот
Закон за ратификација на Договорот за економска соработка меѓу владата на Република Македонија и Владата на Социјалистичка Република Виетнам нов
 15.01.2016
Преземи го документот
Измена и дополнување - Закон за иновациската дејностнов
 15.01.2016
Преземи го документот
  совети за пребарување
   
Име: Правна рамка на
Европската Унија
Категорија:
Подкатегорија:
Година:
 
   
Пресуди и одлуки на Европскиот суд за човекови права во кои како тужена страна се јавува Република Македонија
   

 

Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.